Καλοσωρίζοντάς σας στο δικτυακό μας τόπο να σας συστηθούμε.

Από το 1990 μοιραζόμαστε μαζί σας στιγμές όμορφες, χαρούμενες, μοναδικές, ανεπανάληπτες. Στιγμές που μένουν για πάντα στη μνήμη. Συντροφεύουν για πάντα τη ζωή μας, τις θυμόμαστε με νοσταλγία, με χαρά, κάποιες φορές με δάκρυα στα μάτια και έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Αυτό άλλωστε είναι η φωτογραφία: σταματά το χρόνο, αποτυπώνει τα συναισθήματα μιας στιγμής και τα αναγεννά στην μνήμη, μέσω εικόνων και παραστάσεων.

Προσεγγίζουμε διακριτικά στιγμές της ζωής σας και αφηγούμαστε ιστορίες αγάπης, χαράς, ενθουσιασμού, συγκίνησης. Με το φακό μας αποτυπώνουμε ανθρώπινες σχέσεις, συναισθήματα, κίνηση, ατμόσφαιρα, λεπτομέρειες που συνθέτουν μια μοναδική ιστορία, την δική σας ιστορία. Την ιστορία του γάμου σας, της βάφτισης του παιδιού σας, της οικογενειακής σας εκδήλωσης.

Κατόπιν, καταγράφουμε αυτή την ιστορία, μέσα από τη σχεδίαση και σύνθεση του υλικού που συλλέξαμε, παράγοντας το Βιβλίο της Ζωής σας. Στο μέλλον, θα το ξεφυλλίζετε και θα ξεπηδούν εικόνες και ξεχασμένα ίσως, συναισθήματα. Θα αφηγείστε την ιστορία σας όπως την βιώσατε, ξαναζώντας εκείνες τις μοναδικές στιγμές.

Δεν καλύπτουμε απλά ένα γεγονός. Αντιθέτως, γινόμαστε οι φίλοι που θα ζήσουν μαζί μ’ εσάς, κάποιες ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας και θα τις καλύψουν με συνέπεια και επαγγελματισμό από την αρχή μέχρι το τέλος, δίνοντας σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Έτσι, θα έχετε ένα Βιβλίο Ζωής, που θα το ξεφυλλίζετε και δεν θα θυμάστε μόνο, εκείνη τη μέρα. Θα το ξεφυλλίζετε και να αισθάνεστε ακριβώς όπως τότε